agenda

Breda

Met elkaar

Het Seeligkwartier wordt weer van Breda en dus mogen alle Bredanaars erover meedenken. Van maart tot en met mei zijn er gesprekken met zoveel mogelijk mensen over hun wensen en ideeën voor het park en het terrein van de Teruggave. Alle ideeën van bewoners worden door Open Kaart samengebracht en deze zomer met de stad besproken. Dit vormt de opmaat naar een reeks themabijeenkomsten na de zomer, zodat er aan het einde van dit jaar een gezamenlijke visie ligt op het dit stuk Breda.

Stap 1 Voorjaar 2020
WAT VIND JIJ?

Studenten van het Urban Living Lab en de mensen van Open Kaart gaan in gesprek met de stad om te ontdekken hoe het Seeligkwartier leeft in de hoofden van Bredanaars. Meld je aan voor een videogesprek en bekijk de verhalen en video’s die gemaakt worden.

Stap 2 Zomer 2020
ALLE MENINGEN SAMEN

Al deze inbreng bespreken we tijdens de stadsdialoog met iedereen die betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van het stadspark en de woonbuurt. Meld je aan om een uitnodiging en praktische informatie te ontvangen. En nodig je vrienden en buren uit.

Stap 3 najaar 2020
VERBEELDEN VAN MOGELIJKHEDEN

Tijdens bijeenkomsten onderzoeken en bespreken we verschillende mogelijkheden voor de ontwikkeling en inrichting van het gebied. Via de nieuwsbrief nodigen we je uit voor de bijeenkomsten. De verslagen vind je bij Inspiratie.

Stap 4 december 2020
KARAKTER SEELIGKWARTIER

De opbrengst van de themabijeenkomsten brengt Open Kaart samen in een visie. Dit is nog geen vastomlijnd plan maar beschrijft de belangrijkste uitgangspunten voor het karakter van dit gebied. Zo maken we samen een bijzonder stukje Breda.

Laat je inspireren