agenda

Breda

Zo zag het proces van de visievorming eruit in 2020. Binnenkort presenteert een aantal deelnemers met Open Kaart de visie aan de gemeenteraad. Daarna zal er meer bekend worden over hoe je in het vervolg mee kunt blijven doen.

Stap 1 Voorjaar 2020
WAT VIND JIJ?

Studenten van het Urban Living Lab en de mensen van Open Kaart gaan in gesprek met de stad om te ontdekken hoe het Seeligkwartier leeft in de hoofden van Bredanaars. Bekijk de Seeligvlogs om te zien wat deze gesprekken hebben opgeleverd.

Stap 2 Zomer 2020
ALLE MENINGEN SAMEN

Al deze inbreng bespreken we tijdens de stadsdialoog met iedereen die betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van het stadspark en de woonbuurt. Bekijk de samenvatting van deze stadsdialoog die is uitgezonden op BredaNu.

Stap 3 najaar 2020
VERBEELDEN VAN MOGELIJKHEDEN

Tijdens vier bijeenkomsten verkennen we verschillende mogelijkheden voor de ontwikkeling en inrichting van het gebied. Meld je aan om een uitnodiging voor de bijeenkomsten te ontvangen. Een samenvatting in tekst en video vind je bij Inspiratie.

Stap 4 begin 2021
KARAKTER SEELIGKWARTIER

De opbrengst van de themabijeenkomsten vormt samen de visie. Een belangrijk document waarin we als Bredanaars aangeven waar het uiteindelijke plan aan moet voldoen. Zo bepalen we samen het karakter van een bijzonder stuk Breda.

Laat je inspireren