agenda

Breda

Met elkaar

Het Seeligkwartier wordt weer van Breda en dus mogen alle Bredanaars erover meedenken. In de eerste helft van 2020 is er gesproken met zoveel mogelijk mensen over hun wensen en ideeën voor het park en het terrein van de Teruggave. Op 1 juli zijn deze ideeën en meningen samengebracht tijdens de Stadsdialoog, uitgezonden via BredaNu. De tweede helft van 2020 bestaat uit vier themabijeenkomsten, waarin het gewenste karakter van het Seeligkwartier verder vorm krijgt. Meld je aan om hiervoor uitgenodigd te worden.

Stap 1 Voorjaar 2020
WAT VIND JIJ?

Studenten van het Urban Living Lab en de mensen van Open Kaart gaan in gesprek met de stad om te ontdekken hoe het Seeligkwartier leeft in de hoofden van Bredanaars. Bekijk de Seeligvlogs om te zien wat deze gesprekken hebben opgeleverd.

Stap 2 Zomer 2020
ALLE MENINGEN SAMEN

Al deze inbreng bespreken we tijdens de stadsdialoog met iedereen die betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van het stadspark en de woonbuurt. Bekijk de samenvatting van deze stadsdialoog die is uitgezonden op BredaNu.

Stap 3 najaar 2020
VERBEELDEN VAN MOGELIJKHEDEN

Tijdens vier bijeenkomsten verkennen we verschillende mogelijkheden voor de ontwikkeling en inrichting van het gebied. Meld je aan om een uitnodiging voor de bijeenkomsten te ontvangen. Een samenvatting in tekst en video vind je bij Inspiratie.

Stap 4 begin 2021
KARAKTER SEELIGKWARTIER

De opbrengst van de themabijeenkomsten vormt samen de visie. Een belangrijk document waarin we als Bredanaars aangeven waar het uiteindelijke plan aan moet voldoen. Zo bepalen we samen het karakter van een bijzonder stuk Breda.

Laat je inspireren