9 juli 2020

Deze vier thema's bespreken we na de zomer

Deze vier thema's bespreken we na de zomer

Deze vier thema's bespreken we na de zomer


Tijdens de stadsdialoog op 1 juli zijn de vier thema's bepaald die we na de zomer zullen bespreken. Rond deze thema's zullen ontwerpstudies gedaan worden en gesprekken gevoerd. Daarbij komt ook de financiële kant van het verhaal aan bod: welke keuzes maken we om tot een realistisch plan te komen? De opbrengsten van deze bijeenkomsten vormen straks samen de visie op het karakter van het Seeligkwartier. Zet de data dus alvast in je agenda.


Plek voor iedereen 

Dinsdagavond 22 september

Het Seeligkwartier wordt van het Rijk gekocht en ‘teruggegeven’ aan de stad. Het wordt dus voor iedereen en iedereen mag erover meedenken. Maar wie is eigenlijk iedereen?Seeligkwartier verbonden  

Woensdagavond 14 oktober

Van publiek geheim naar een nieuw stuk stad. Hoe zorgen we dat het Seeligkwartier straks verbonden wordt met de omliggende wijken en langere lijnen door de stad?Leven in/met de natuur 

Donderdagavond 12 november

Een groene plek, vlakbij de binnenstad. Zowel het park als de woningen bieden kansen om de natuur te omarmen en versterken. Welke rol speelt de natuur straks in het gebied?


Ruimte voor experiment  

Woensdagavond 9 december

Het Seeligkwartier wordt op een vernieuwende manier ontwikkeld. Bovendien hoeft er nog niet meteen gebouwd te worden en zijn er onderwijsinstellingen die graag meedenken. Welke ruimte biedt dit voor experiment in de voorbereiding en in het resultaat?


Heb je nu al ideeën bij deze thema's die we zeker moeten meenemen tijdens de bijeenkomsten? Geef je reactie in dit formulier.

Laat je inspireren